print

Privatimportkalkulator

Vinmonopolets privatimportkalkulator hjelper deg å beregne hva det vil koste å importere produkter som ikke finnes i Norge.

Eksemplene fra kalkulatoren viser pris ved levering av transportør Vinmonopolet har avtale med. Vær oppmerksom på at hver privatimport er unik. Ved bestillinger av et lite antall produkter kan det være rimeligere å benytte lokal post/fraktleverandør og innfortolle sendingen gjennom Posten. Kalkulatoren tar hensyn til alle kostnader ved privatimport, og kan benyttes dersom du skal besørge frakt selv, eller dersom Vinmonopolet skal ordne med forsendelse for deg. Den utregnede prisen er en cirka-pris som gis med forbehold, men den gir en god indikasjon på minimumspris. Du kan se hvordan totalprisen og pris per flaske endrer seg ved å prøve deg frem med ulike verdier.

Svakvin/Sterkøl
Brennevin

Pris per flaske/enhet i lokal valuta *
Valutakurs
Legg inn lokal valutakurs
*
Antall flasker *
Flaskevolum i liter *
Alkoholstyrke i % *
Pris per flaske/enhet i NOK eksklusiv frakt og fortolling


Frakt og fortolling gjennom Vinmonopolet
Kun fortolling gjennom Vinmonopolet

NOK totaltNOK per flaske
Klikk på lenken for mer informasjon.
Frakt utland
*
Transittdokument. Klikk på lenken for mer informasjon.
T-Doc
*
Fortolling
Fortolling gjøres av spedisjonsfirmaet Vinmonopolet har avtale med. Prisen er kr 562,50 dersom Vinmonopolet besørger frakten, og kr 812,50 hvis du bruker en annen transportør.
Hvis Vinmonopolet skal stå for frakten er forsikring obligatorisk. Forsikringen regnes ut av vareverdien i og er på én promille, men minimum kr 1 000.
Forsikring
Frakt innland
Fraktpris fra tollager i Norge til ditt lokale Vinmonopol avhenger av størrelsen på sendingen og hvor du skal hente varene. Minstepris er kr xxx.
Pris per flaske/enhet i NOK inklusiv frakt og fortolling