Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

Tilbake

Spesiallansering Frankrike og Hellas

Mandag 12. oktober er det klart for en ny og spennende lansering i spesialbutikkene. Hovedtema er vin fra øvrige områder i Frankrike utenom Bordeaux og Burgund. Vi presenterer også ettertraktede greske viner fra et Hellas i rivende utvikling.

Rutinene for Vinmonopolets slipp i Spesialutvalget er endret av hensyn til smittevern. En midlertidig ordning sikrer gjennomføring av lanseringene i perioden der det oppfordres til sosial distansering.

 
12. oktober kl 08:00 - spesialslipp på vinmonopolet.no
Alle varer i Spesialutvalget vil bli gjort tilgjengelig på vinmonopolet.no i en periode på 3 dager før butikkene fysisk starter salg av varene i hyllene. I disse dagene vil alle produkter på slippet kun være tilgjengelig for bestilling gjennom vinmonopolet.no. Varene er allerede fordelt til spesialbutikkene, men i tillegg er det partier som ligger plassert på eget lager og kun kan bestilles for levering på posten eller hjem. Varene som er plassert i de forskjellige spesialbutikkene kan også bestilles fra og med 12. oktober kl. 08:00, da kun mot avhenting i den aktuelle butikken. Du vil motta en SMS når varene er klare for henting. Vi oppfordrer kunder til å hente de forhåndsbestilte produktene på tidspunkter med lite trafikk i butikkene. Det vil ikke være mulig å bestille varene i butikk.
 
OBS! Vær oppmerksom på at varer du ønsker å bestille fra Vinmonopolets lager for levering postkontor/ «på dør» og varer som du vil bestille for henting i butikk må opprettes to ulike ordrer.  

15. oktober kl 10:00 - spesialslipp i spesialbutikkene
Varepartier som befinner seg i butikk og ikke er solgt ut, vil fra 15. oktober kl. 10:00 plasseres i hyllene i spesialbutikkene og selges på vanlig måte i spesialbutikkene: 

  • Bergen Valkendorfsgaten
  • Hamar
  • Oslo CC Vest
  • Oslo Aker Brygge
  • Sandefjord
  • Sandnes Sentrum
  • Trondheim Valentinlyst

 

Lanseringslister
Lanseringslistene viser alle varelinjene som blir lansert, hvilke butikker som har hver enkelt varelinje og hvilke varelinjer som er til kvotering. Lokale kvoteringer vil forekomme. Ta derfor kontakt med ditt polutsalg for detaljer. Det tas et forbehold om endringer i antall og fordeling. Vinmonopolet har anledning til å tilføye/fjerne eller endre på varer til fordeling frem mot nyhetslanseringen. Vi gjør også oppmerksom på at enkelte spesielt ettertraktede varelinjer vil bli holdt tilbake for fysisk lansering i butikk på et senere tidspunkt med normal salgssituasjon.

Her finner du lanseringslistene: Excel og Pdf.


Kvotering av varer
For varer som kvoteres, vil vinmonopolet.no benytte et kølappsystem. Kølappene deles ut Kl.08:00 til kunder som på dette tidspunktet befinner seg på vinmonopolet.nos internettside eller i Vinmonopolets app. Alle vil Kl.08:00 bli tildelt et tilfeldig kønummer. Når du som kunde får tilgang til vinmonopolet.nos side, kan du fritt handle i 15 minutter.
Spesialprodukter kan ikke overføres til andre butikker, eller mellom nettbutikken og fysiske butikker.