Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

Tilbake

Spesiallansering brennevin 18. februar 2021

38 varelinjer og drøye 2000 flasker lanseres i spesialbutikkene for brennevin. Det er hovedvekt av skotsk maltwhisky, ispedd whisky fra andre land og verdensdeler, samt calvados, grappa, gin og rom.
202102_Stills.jpg
Foto: Getty

Smittevern

Vinmonopolet benytter et midlertidig opplegg for spesiallanseringer av hensyn til smittevern. Dette innebærer at varene tilgjengeliggjøres på vinmonopolet.no tre dager før normal butikklansering. I løpet av disse dagene vil produktene kun være tilgjengelig for bestilling gjennom vinmonopolet.no.

På denne måten unngår vi kø utenfor butikkene ved lansering.


15. februar kl 08:00 - lansering på vinmonopolet.no

Når varene slippes på nett kan du enten velge å bestille for levering på dør/postkontor eller for henting i butikk, forutsatt at butikken har varen på lager. Spesialprodukter kan dessverre ikke overføres mellom butikkene eller nettbutikken.
Bestiller du for henting i butikk vil du motta en SMS når varene er klare. Av smittevernhensyn oppfordrer vi til å hente produkter på tidspunkter med lite trafikk i butikkene. Vær oppmerksom på at varer du ønsker å bestille for levering på dør/postkontor eller bestille for henting i butikk må opprettes to ulike ordrer.
OBS! Vær oppmerksom på at varer du ønsker å bestille fra Vinmonopolets lager for levering postkontor/ «på dør» og varer som du vil bestille for henting i butikk må opprettes to ulike ordrer.
 

18. februar kl 10:00 - lansering i spesialbutikkene for brennevin

Varepartier som ikke er solgt ut vil fra 18. februar kl.10:00 selges på vanlig måte i spesialbutikkene:

  • Bergen Valkendorfsgaten
  • Hamar
  • Oslo CC Vest
  • Oslo Aker Brygge
  • Sandefjord
  • Sandnes Kvadrat
  • Trondheim Valentinlyst
  • Tromsø Langnes
     

Lanseringslister

Her finner du lanseringslister i EXCEL og PDF

Lanseringslistene viser alle varelinjene som blir lansert, hvilke butikker som har hver enkelt varelinje og hvilke varelinjer som er til kvotering. Lokale kvoteringer vil forekomme. Ta derfor kontakt med ditt polutsalg for detaljer. Det tas et forbehold om endringer i antall og fordeling. Vinmonopolet har anledning til å tilføye/fjerne eller endre på varer til fordeling frem mot nyhetslanseringen.


Kvotering av varer

For varer som kvoteres, vil vinmonopolet.no benytte et kølappsystem. Kølappene deles ut kl. 8:00 til kunder som på dette tidspunktet befinner seg på Vinmonopolet sin internettside eller i Vinmonopolets app. Alle vil kl. 8:00 bli tildelt et tilfeldig kønummer. Når du som kunde får tilgang til vinmonopolet.no, kan du fritt handle i 15 minutter.