Tilbake
Lanseringer

Spesiallansering brennevin

Mandag 15. november er tid for førjulslansering av brennevin. 61 varer og drøye 3000 flasker lanseres i spesialbutikkene for brennevin. Det er hovedvekt av whisky, ispedd Bourbon, Cognac og annen fruktbrennevin.
eikefat-whisky-cognac-AV.jpg
Foto: Getty Images

Vinmonopolet benytter fremdeles den midlertidige rutinen for spesiallanseringer. Det vil si at varene selges på vinmonopolet.no tre dager før normal butikklansering. I løpet av disse dagene vil produktene kun være tilgjengelig for bestilling gjennom vinmonopolet.no.

15. november kl 08:00 - lansering på vinmonopolet.no

Når varene slippes på nett kan du enten velge å bestille for levering på postkontor eller for henting i butikk, forutsatt at butikken har varen på lager. Spesialprodukter kan dessverre ikke overføres mellom butikkene eller nettbutikken.

Bestiller du for henting i butikk vil du motta en SMS når varene er klare. Av smittevernhensyn oppfordrer vi til å hente produkter på tidspunkter med lite trafikk i butikkene. Vær oppmerksom på at varer du ønsker å bestille for levering på posten eller bestille for henting i butikk må opprettes to ulike ordrer.

18. november kl 10:00 - lansering i spesialbutikkene for brennevin

Varepartier som ikke er solgt ut vil fra 18. november kl.10:00 selges på vanlig måte i spesialbutikkene:

  • Bergen Valkendorfsgaten
  • Hamar
  • Oslo CC Vest
  • Oslo Aker Brygge
  • Sandefjord
  • Sandnes Kvadrat
  • Trondheim Valentinlyst
  • Tromsø Langnes

Lanseringslisten

Her finner du lanseringslisten

Lanseringslisten viser alle varelinjene som blir lansert, hvilke butikker som har hver enkelt vare og hvilke varer som er til kvotering. Lokale kvoteringer vil forekomme. Ta derfor kontakt med ditt polutsalg for detaljer. Det tas et forbehold om endringer i antall og fordeling. Vinmonopolet har anledning til å tilføye/fjerne eller endre på varer til fordeling frem mot nyhetslanseringen.

Det blir ikke iverksatt køordning ved denne brennevinslanseringen.