Tilbake
Lanseringer

30. og 31. mars: Spesiallansering av tysk vin

Lanseringen fokuserer på Tysklands hvite viner i årgang 2021 og de røde i årgang 2020.
tyskland 2018 artikkel.jpg

2020 må regnes som Tysklands beste årgang for rødvin og kan være med på å endre vår oppfatning av kvaliteten på landets røde viner. 2021 er en kjølig årgang som har gitt hvite viner med stor friskhet og lagringskraft.

Lanseringsdatoer

Torsdag 30. mars kl 10:00: Lansering i spesialbutikkene for vin
Fredag 31. mars kl 08:02: Lansering i nettbutikken (med køløsning)

Slik fungerer spesiallanseringene

Lanseringsliste

Last ned lanseringslisten (ekstern lenke, excel) 

Lanseringslisten i excel viser alle varer som blir lansert, hvilke butikker som har hver enkelt vare og hvilke varer som er til kvotering (begrenset antall per kunde).

Merk: Det tas et forbehold om endringer i antall og fordeling. Vinmonopolet har anledning til å tilføye, fjerne eller endre på varer til fordeling frem mot lanseringsdagen.

Nytt: se kommende nyheter i nettbutikken

I tillegg til lanseringslisten i excel kan du nå se nyhetene i nettbutikken fire dager før lansering. Du finner filtreret "Kommende nyheter" nederst i filtreringen i nettbutikken. Kombinér det med filteret for vareutvalget du er interessert i for en mest mulig presis liste. 

Se kommende nyheter i nettbutikken (kun synlig fire dager før lansering)

Merk: Like etter kl 08 på lanseringsdagen blir nyhetsproduktene merket som nyheter (istedenfor "kommende nyheter"). Du vil da finne nyhetene ved å filtrere på "Vis bare nyheter". Her finner du produktene som er lansert de siste 45 dagene.

Se nyhetene i nettbutikken