Tilbake
Lanseringer

Spesiallansering Tyskland 19. april 2021

Vinmonopolet lanserer 174 varer og drøye 20 000 flasker vin mandag 19. april. Lanseringen består i hovedsak av riesling årgang 2019.
202104 Tyskland.jpg
Foto: Getty images

Her kan du lese om Tyskland årgang 2019

Smittevern

Vinmonopolet benytter et midlertidig opplegg for spesiallanseringer av hensyn til smittevern. Dette innebærer at varene tilgjengeliggjøres på vinmonopolet.no tre dager før normal butikklansering. I løpet av disse dagene vil produktene kun være tilgjengelig for bestilling gjennom vinmonopolet.no. På denne måten unngår vi kø utenfor butikkene ved lansering.

19. april kl 08:00 - lansering på vinmonopolet.no

Når varene slippes på nett kan du enten velge å bestille for levering på dør/postkontor eller for henting i butikk, forutsatt at butikken har varen på lager. Spesialprodukter kan dessverre ikke overføres mellom butikkene eller nettbutikken. Bestiller du for henting i butikk vil du motta en SMS når varene er klare. Av smittevernhensyn oppfordrer vi til å hente produkter på tidspunkter med lite trafikk i butikkene. Vær oppmerksom på at varer du ønsker å bestille for levering på dør/postkontor eller bestille for henting i butikk må opprettes to ulike ordrer.

OBS! Vær oppmerksom på at varer du ønsker å bestille fra Vinmonopolets lager for levering postkontor/ «på dør» og varer som du vil bestille for henting i butikk må opprettes to ulike ordrer.   

22. april kl 10:00 - lansering i spesialbutikkene

Varepartier som ikke er solgt ut vil fra 22. april kl.10:00 selges på vanlig måte i spesialbutikkene:

  • Bergen Valkendorfsgaten
  • Hamar
  • Oslo CC Vest
  • Oslo Aker Brygge
  • Sandefjord
  • Sandnes Sentrum
  • Trondheim Valentinlyst
  • Oslo Skøyen
  • Tromsø Langnes
  • Bodø City Nord

Lanseringslister

Her finner du listene i EXCEL og i PDF

Lanseringslistene viser alle varelinjene som blir lansert, hvilke butikker som har hver enkelt varelinje og hvilke varelinjer som er til kvotering. Lokale kvoteringer vil forekomme. Ta derfor kontakt med ditt polutsalg for detaljer. Det tas et forbehold om endringer i antall og fordeling. Vinmonopolet har anledning til å tilføye/fjerne eller endre på varer til fordeling frem mot nyhetslanseringen. Vi gjør også oppmerksom på at enkelte spesielt ettertraktede varelinjer vil bli holdt tilbake for fysisk lansering i butikk på et senere tidspunkt med normal salgssituasjon.

Kvotering av varer

Vinmonopolet.no lanserer spesialvin med køordning. Kølappene deles ut kl. 8:00 til kunder som på dette tidspunktet befinner seg på Vinmonopolet sin internettside eller i Vinmonopolets app. Alle vil kl. 8:00 bli tildelt et tilfeldig kønummer. Når du som kunde får tilgang til vinmonopolet.no, kan du fritt handle i 15 minutter.