Tilbake
Om oss Aktuelt

Barn merker alkoholen lenge før du selv gjør det

Voksne bør derfor reflektere over spørsmålet: «Hvor mye kan jeg drikke før jeg ikke lenger er den mammaen, pappaen, onkelen, tanten eller besteforelderen som jeg ønsker å være?
jul-barn.jpg
Foto: Getty images
Det nærmer seg jul, og med den juleselskaper og etablerte tradisjoner der alkoholkonsum ofte er en naturlig del . Dessverre er det slik at noen barn forbinder høytider med alkohol og utrygghet. Det er viktig å huske på at barn merker en forskjell hos voksne lenge før vi selv merker det.

Gi barna en trygg og god jul

Vinmonopolets jukampanje gir foreldre, onkler, tanter og besteforeldre et omsorgsfullt råd om å ha et ansvarlig forhold til alkohol når barn er til stede. Vi ønsker at barn skal få oppleve en trygg og god jul.

Alkoholfritt på bordet julaften

Vinmonopolet har de siste årene utviklet et godt utvalg av alkoholfritt som også passer godt sammen med julematen. Spør oss gjerne om alkoholfrie drikker neste gang handler på Polet eller les om våre alkoholfrie alternativer til forskjellig julemat.

- Alkoholfritt trenger ikke kun å være en erstatning. Nå har det kommet så mye godt alkoholfritt at det også kan være selve drikken på bordet med julematen, oppfordrer Elisabeth Hunter, adm. direktør i Vinmonopolet.

.