Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

12 ledige stillinger i Polet

Vi er i gang med omorganisering på vårt hovedkontor. I den forbindelse har vi en rekke ledige stillinger innen HR, opplæring, IT og kjededrift.

Tekst:
Vinmonopolet

foto

Foto:
Vinmonpolet

Vinmonopolet er samfunnets viktigste virkemiddel for ansvarlig salg av alkohol, organisert som netthandel, butikkjede og kundesenter med enerett på salg av vin, brennevin og sterkøl over 4,7 volumprosent alkohol. Vi har om lag 2000 ansatte, og over 320 butikker over hele landet. Vinmonopolets visjon er å være ønsket av alle, gjennom å tilby Norges beste kundemøte preget av fagkunnskap, service og ansvarlighet. Vinmonopolet er verdens største vinbutikk, med totalt flere enn 21 000 produkter. Omsetningen 2017 var 16,8 milliarder norske kroner.

Vil du være med på å løfte organisasjonen til nye høyder frem mot vårt 100-års jubileum i 2022?

 

Fire ledige stillinger i avdelingen Strategi og organisasjon

For å nå målene i vår nye strategi har vi opprettet avdeling for Strategi og organisasjon hvor fagområdene HR, organisasjonsutvikling, opplæring, fellestjenester, strategiutvikling og internkommunikasjon inngår. Vi er en solid, dynamisk og raus gjeng som nå skal styrke teamet for å videreutvikle hele Polet til å bli Norges beste arbeidsplass og være ønsket av alle.

Klikk deg inn under og les mer om stillingene. Søknadsfrist er 27. mai for alle fire stillingene i avdelingen.

  1. Leder opplæring: Vi er på utkikk etter en person med energi, driv, engasjement og hjerte for læring og utvikling.
  2. Leder serviceteam: Vi leter etter en kollega som er serviceinnstilt og entusiastisk med gjennomslagskraft til denne stillingen.
  3. HR-partner - med fokus på effektive prosesser og arbeidsgivers rolle
  4. HR-partner - med fokus på forbedrings- og utviklingsprosesser og lederutvikling

 

Fire nyopprettede stillinger som regionledere

Vi er på jakt etter fire flinke folk som kan lede hver sin region - nord, sør, øst og vest. Regionlederne utgjør et nytt ledernivå med ansvar for flere distrikter med egne distriktssjefer, og skal rapportere til direktør kjededrift og –utvikling. Som regionleder får du ansvar for å forsterke og videreutvikle Vinmonopolets posisjon i det norske markedet, gjennom å sørge for at butikkene våre er faglig ledende med god service og et enhetlig konsept. Les mer og søk her innen 30. mai.

 

Fire ledige stillinger i avdelingen Digitalisering og netthandel


Det er løpende søknadsfrist for alle fire stillingene under.

  1. ABAP-utvikler: Som ABAP-utvikler skal du bistå med løpende modernisering og videreutvikle prosesser på tvers av vår SAP-plattform.
  2. Integrasjonsarkitekt med ansvar for blant annet å forvalte og videreutvikle SAP PI med tilhørende XML-basert grensesnitt.
  3. Forretningsarkitekt SAP (funksjonell konsulent): Du skal bidra til å videreutvikle vår SAP-plattform i tråd med forretningsønsker, samt foreslå forbedringer primært knyttet til vår løsning for salg, distribusjon og logistikk.
  4. BI-arkitekt: Du vil ha en sentral rolle i Vinmonopolets digitaliseringsarbeid, og være en viktig rådgiver for hvordan vi kan benytte de store datamengdene selskapet har bedre, for å treffe kundene i enda større grad.

Du finner alltid alle våre ledige stilinger på https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/vinmonopolet