Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

Har du godtatt vilkårene i vår oppdaterte personvernerklæring?

Hvis du har en kundeprofil i nettbutikken og ikke har samtykket til at vi kan oppbevare personopplysninger om deg, vil du i disse dager motta en e-post fra oss.

I fjor oppdaterte vi vår personvernerklæring som følge av den nye loven om personvern (GDPR). For å kunne ha en kundeprofil i vår nettbutikk må man samtykke til at Vinmonopolet oppbevarer og behandler personopplysninger, for å kunne levere avtalte tjenester. Vi har derfor startet utsendingen av e-post til de av våre kunder som har en kundeprofil, men som ikke har akseptert innholdet i vår oppdaterte personvernerklæring.

Disse kundeprofilene vil bli slettet hvis ikke samtykke blir gitt innen 15. mars.

Sletting av kundeprofiler med manglende samtykke er et krav i loven.

 

Vinbladet og kundeprofil

Dersom du abonnerer på Vinbladet og fremdeles ønsker å motta bladet i posten, så må du logge inn på Min side og akseptere personvernerklæringen hvis du ikke allerede har gjort det. Det er påkrevd å ha en kundeprofil for å kunne motta Vinbladet. 
 
Vinmonopolet bruker og lagrer bare personopplysninger som du selv oppgir til oss, og som er nødvendige for at du effektivt og trygt skal kunne bruke våre løsninger. Vi behandler opplysningene om deg på en sikker og ansvarlig måte, i samsvar med personopplysningsloven.