Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

Vinbladet 

Her kan du laste ned PDF-utgåver av Vinbladet. Dersom du ønskjer Vinbladet gratis tilsendt i posten, kan du bli abonnent ved å hake av for dette på Min side (du må først logge inn øvst til høgre på sida).

 1. Vinbladet 2-2021

  Les om kvalitet i øl og norsk siderproduksjon. La deg inspirere av sommatmat basert på norske, ferske råvarer.

 2. Vinbladet nr 1/2021

  Les om italiensk grappa, fordyp deg i amerikansk, innovativ whiskyproduksjon og i norsk påskelam. Og hva er egentlig kvalitet i vin?

 3. Vinbladet desember 2020

  Lær om lagring av brennevin, norsk whisky, rakfisk og amarone. Vi gir deg også råd til å sette sammen en selskapsmeny med praktiske tips, oppskrifter og bakgrunn for valg av drikke til.

   

 4. Vinbladet september 2020

   Fordyp deg i oransjevin og høstmat som passer til. Les om norsk akevitt, om humle og mye mer. Og hva er mysteriet, eller kanskje myten om mysteriet, med lagring av sherry?

 5. Vinbladet juni 2020

  Lær å lage pizza som en italiener og få tips om drikke til. Fordyp deg i sake, og få nyttig og mindre nyttig kunnskap om bobler i vin. Og hva skjer når vin holder pusten? Dette med mer kan du lære om i siste utgave av Vinbladet.

 6. Vinbladet mars 2020

  Lær om vin fra England, bruk av humle, oransjevin og mye mer. Vi gir deg også tips om drikke til ulike fiskeretter - basert på innspill fra 1500 polansatte!

 7. Vinbladet november 2019

  Lær om smaken av gjær i øl, hva kalkstein betyr for vinen og om siderproduksjon. Vi gir deg også tips om hvordan du kan forvandle julematrestene til selskapsmat.

 8. Vinbladet september 2019

  Gin/Klassiske britiske ølsorter/Mat og drikke i det fri/Nordisk vin

 9. Vinbladet Juli 2019

  Pinotage/ India Pale Ale (IPA)/ Sunn mat på grillen

 10. Vinbladet mai 2019

  Champagne uten bobler \ surøl og scotch ale \ drikke til fredagskosen