Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

Last ned Vinbladet og brosjyrar, og høyr podcasten vår

Her kan du laste ned PDF-utgåver av Vinbladet. Dersom du ønskjer Vinbladet gratis tilsendt i posten, kan du bli abonnent ved å hake av for dette på Min side (du må først logge inn øvst til høgre på sida).

  1. Vinbladet mars 2018 (8.3 MB)

    Råd om drikke til syrisk mat | Hvordan kombinere øl og mat | Jakten på det fantastiske fatet (om tradisjonsrikt brennevin) | Møt Master of Wine Julie Chené Nyheim | Fagavdelingen tester vinglass | Italiensk fjellvin

  2. Vinbladet januar 2018 (7.0 MB)

    Våre beste drikketips til vegetarmat | Hvordan kombinere øl og mat? | Reisebrev fra Donaus bredder | Fagavdelingen tester lagring av vin | Vin fra Roussillon | Chardonnay fra Sta. Rita Hills | Møt norgesmesteren Kim Høiem Rønning

  3. Vinbladet november 2017 (3.9 MB)

    Drikke til julematen – friskt og fruktig | Thanksgiving: Vi gir deg oppskriftene og råd om drikke til amerikanernes store høsttakkefest | Juleøl: populær og variert ølkategori | Friuli: Ukjent vinområde i velkjent vinland | Fagavdelingen: Hva skjer i hodet til en blindsmaker? | Alkoholfrie vinterdrinker |

  4. Vinbladet september 2017 (9.7 MB)

    Her er noen av artiklene du finner i denne utgaven: Fagavdelingen forklarer naturvin | Polposen - et ikon siden 70-tallet | Jørn Tveiten Utheim på Nytun Høyfjellstue gir deg gode tips og oppskrifter til viltmiddagen | Nye druetyper i USA | Vin fra vulkanske områder | Håndverkssider

  5. Vinbladet juli 2017 (4.3 MB)

    Noen av artiklene du finner i denne utgaven: Fisk og grønt på grillen | Topp kvalitet fra Provence | Trendene innen mat og drikke | Fagavdelingens beste kombinasjoner | Vi åpner +ØL-butikker | Allsidige Argentina