Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

Tilbake
Lanseringer

Spesiallansering brennevin 31. mai 2021

41 varelinjer og drøye 2000 flasker lanseres i spesialbutikkene for brennevin. Det er hovedvekt av Skotsk whisky, samt rom, druebrennevin og gin.
202106_Barrels.jpg
Foto: Getty Images

  

Smittevern

Vinmonopolet benytter et midlertidig opplegg for spesiallanseringer av hensyn til smittevern. Dette innebærer at varene tilgjengeliggjøres på vinmonopolet.no tre dager før normal butikklansering. I løpet av disse dagene vil produktene kun være tilgjengelig for bestilling gjennom vinmonopolet.no. På denne måten unngår vi kø utenfor butikkene ved lansering.

  

31. mai kl 08:00 - lansering på vinmonopolet.no

Når varene slippes på nett kan du enten velge å bestille for levering på dør/postkontor eller for henting i butikk, forutsatt at butikken har varen på lager. Spesialprodukter kan dessverre ikke overføres mellom butikkene eller nettbutikken.

Bestiller du for henting i butikk vil du motta en SMS når varene er klare. Av smittevernhensyn oppfordrer vi til å hente produkter på tidspunkter med lite trafikk i butikkene. Vær oppmerksom på at varer du ønsker å bestille for levering på dør/postkontor eller bestille for henting i butikk må opprettes to ulike ordrer.

OBS! Vær oppmerksom på at varer du ønsker å bestille fra Vinmonopolets lager for levering postkontor/ «på dør» og varer som du vil bestille for henting i butikk må opprettes to ulike ordrer.  

  

3. juni kl 10:00 - lansering i spesialbutikkene for brennevin

Varepartier som ikke er solgt ut vil fra 3. juni kl.10:00 selges på vanlig måte i spesialbutikkene:

 

  • Bergen Valkendorfsgaten
  • Hamar
  • Oslo CC Vest
  • Oslo Aker Brygge
  • Sandefjord
  • Sandnes Kvadrat
  • Trondheim Valentinlyst
  • Tromsø Langnes

 

 

Lanseringslister

 Her finner du lanseringslister i EXCEL og PDF

 

Lanseringslistene viser alle varelinjene som blir lansert, hvilke butikker som har hver enkelt varelinje og hvilke varelinjer som er til kvotering. Lokale kvoteringer vil forekomme. Ta derfor kontakt med ditt polutsalg for detaljer. Det tas et forbehold om endringer i antall og fordeling. Vinmonopolet har anledning til å tilføye/fjerne eller endre på varer til fordeling frem mot nyhetslanseringen.

 

Køordning

Vinmonopolet oppretter køordning for spesiallanseringer ved behov. Det blir ikke iverksatt køordning ved denne brennevinslanseringen.