Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

Tilbake
Lanseringer

Musserende vin fra Champagne og England

Vinmonopolet lanserer 146 varer og tett oppunder 22 000 flasker vin mandag 7. juni. Lanseringen består musserende vin fra Champagne og England, samt vin fra Chablis og Loire.
202106 Musserende.jpg
Foto: Getty Images

 

Smittevern

Vinmonopolet benytter en midlertidig ordning for spesiallanseringer av hensyn til smittevern. Dette innebærer at varene tilgjengeliggjøres på vinmonopolet.no tre dager før normal butikklansering. I løpet av disse dagene vil produktene kun være tilgjengelig for bestilling gjennom vinmonopolet.no. På denne måten unngår vi kø utenfor butikkene ved lansering

 

Engelsk musserende i rivende utvikling - les produktsjefenes fagartikkel her


7. juni kl 08:00 - lansering på vinmonopolet.no

Når varene slippes på nett kan du enten velge å bestille for levering på dør/postkontor eller for henting i butikk, forutsatt at butikken har varen på lager. Spesialprodukter kan dessverre ikke overføres mellom butikkene eller nettbutikken.
Bestiller du for henting i butikk vil du motta en SMS når varene er klare. Av smittevernhensyn oppfordrer vi til å hente produkter på tidspunkter med lite trafikk i butikkene. Vær oppmerksom på at varer du ønsker å bestille for levering på dør/postkontor eller bestille for henting i butikk må opprettes to ulike ordrer.
OBS! Vær oppmerksom på at varer du ønsker å bestille fra Vinmonopolets lager for levering postkontor/ «på dør» og varer som du vil bestille for henting i butikk må opprettes to ulike ordrer.   


10. juni kl 10:00 - lansering i spesialbutikkene

Varepartier som ikke er solgt ut vil fra 10. juni kl.10:00 selges på vanlig måte i spesialbutikkene:
 

  • Bergen Valkendorfsgaten
  • Hamar
  • Oslo CC Vest
  • Oslo Aker Brygge
  • Sandefjord
  • Sandnes Sentrum
  • Trondheim Valentinlyst
  • Oslo Skøyen
  • Tromsø Langnes
  • Bodø City Nord

 


Lanseringslister

Her finner du listene i EXCEL og i PDF


Lanseringslistene viser alle varelinjene som blir lansert, hvilke butikker som har hver enkelt varelinje og hvilke varelinjer som er til kvotering. Lokale kvoteringer vil forekomme. Ta derfor kontakt med ditt polutsalg for detaljer. Det tas et forbehold om endringer i antall og fordeling. Vinmonopolet har anledning til å tilføye/fjerne eller endre på varer til fordeling frem mot nyhetslanseringen. Vi gjør også oppmerksom på at enkelte spesielt ettertraktede varelinjer vil bli holdt tilbake for fysisk lansering i butikk på et senere tidspunkt med normal salgssituasjon.


Køordning

Vinmonopolet.no lanserer spesialvin med køordning. Kølappene deles ut kl. 8:00 til kunder som på dette tidspunktet befinner seg på Vinmonopolet sin internettside eller i Vinmonopolets app. Alle vil kl. 8:00 bli tildelt et tilfeldig kønummer. Når du som kunde får tilgang til vinmonopolet.no, kan du fritt handle i 15 minutter.