Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

Tilbake
Lanseringer

Her er sommerens nyheter

Onsdag 7. juli lanseres en rekke nye produkter på Polet, blant annet norsk sider og bobler fra Australia, Sør-Afrika og Argentina. Vin på klimasmart emballasje som metallboks, og klassisk lyst øl er også blant sommerens nyheter.
epler-epletraer-hardanger-blomstring-matmerk-nytnorge-av.jpg
Foto: Jarle Hagen

Produkter som lanseres

Xinomavro og Lambrusco

Rødvinshylla får påfyll av mye nytt, blant annet kommer vin fra Hellas på druen Xinomavro og Lambrusco fra Italia.
 

Langreiste bobler

Det er stor etterspørsel etter musserende vin om sommeren. Nå lanseres alternativer til de franske, spanske og italienske boblene. Juli-lanseringen byr på musserende fra Australia, Sør-Afrika og Argentina.
 

Kortreist sider og sommerbobler

Norsk sider blir stadig mer populært og nå fylles polhyllene opp med sider fra mange ulike steder i Norge. I tillegg kommer sommerlige bobleviner basert på nordisk frukt.
 

Alternativ, klimasmart emballasje

Produkter med lettere og dermed klimasmart emballasje er enkle å ta med seg på sommerfesten eller på ferie i Norge. Hvitvin på metallboks og pantbare plastflasker er blant nyhetene i juli. 
 

Lyst øl og fargerik brennevin

I tillegg lanseres klassisk lyst øl og flere typer brennevin for å møte trenden med cocktails. En annen tydelig trend er økt etterspørsel etter oransjevin og naturvin. I juli lanseres oransjevin og naturvin fra kjente og mer ukjente vinområder.
 

Lister over produkter som lanseres

 
BASIS, PARTI -OG TESTUTVALG   excel   pdf
Produkter som er å finne i butikk inkludert nettbutikken.
 
BESTILLINGUTVALG   excel  pdf
Til henting i butikk eller på postkontor.
 

Hvordan handle når det er nyhetsslipp?  

Vinmonopolet lanserer nyheter i basis-, parti-, test- og bestillingsutvalget første onsdag annenhver måned. På grunn av stor pågang ved nyhetslanseringene benyttes en køløsning på nett. 
 
I dagene det er nyhetslansering er våre nettsider utilgjengelige fra kl. 07:00-10:00 (utvidet til klokken 11 grunnet svært stor pågang). Oppsøker du oss i dette tidsrommet får du tildelt et kønummer for å slippe inn på nettstedet. Det er svært mange som besøker oss ved nyhetsslipp, og vi har opprettet køordningen for å sikre god og stabil drift for deg som kunde.
 

Slik fungerer det 

Kl. 07:00-08:05: Vinmonopolet.no er stengt. Besøker du oss i dette tidsrommet får du utdelt et tilfeldig kønummer. Tidspunkt har ingen betydning for din prioritering i køen.
  
Kl. 08:05: Nettbutikken åpner og kunder slippes inn puljevis utfra kønummer. Når det er din tur, har du 15 minutter på å handle. Det er ingen prioritering når du er i nettbutikken, da er det førstemann til mølla for å gjennomføre kjøpet. 
 
Vi gjør oppmerksom på at varer ikke blir reservert før kjøpet er gjennomført.
 

Slik kjøper vi inn produktnyheter

Produkter kjøpt inn med kunnskap og kundefokus
Vi legger mye arbeid i nyhetsslippet i basis- og partiutvalget slik at alle våre kunder kan finne noe som passer deres smak og lommebok. Våre eksperter på øl, vin, brennevin, alkoholfritt, og alt annet vi selger, sørger for å etterspørre de gode og interessante produktene i markedet. 

Ekspertsmakere
Vårt panel av smakere tester så tilbudene vi får fra importørene blindt. De beste kjøpene blant disse blir lansert som nyheter i butikk. Mange av dem vil bli å finne i butikkene i minst ett år. En del av dem er partivarer som bare er å finne til partiet blir utsolgt.