Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter

Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:

Vi ønsker deg velkommen igjen.

(Oslo, 19. september 2019)

Styret i AS Vinmonopolet har i dag ansatt Elisabeth Hunter som administrerende direktør i selskapet. Hunter har fungert som administrerende direktør i Vinmonopolet de siste fem månedene. 

- Med Elisabeth Hunter får vi en erfaren leder med solide kunnskaper om selskapet. Vi ser fram til å arbeide sammen med Hunter om å videreutvikle Vinmonopolet i tråd med samfunnets krav og kundenes forventninger, sier styreleder Ellen Seip.

Hunter har de siste 7 syv årene arbeidet i Vinmonopolet som kjededirektør med ansvar for alle butikkene. 

 Jeg er svært glad for styrets tillit. Vinmonopolet skal balansere det samfunnsmessige ansvaret med en profesjonell og kundeorientert drift. Å få lede denne fantastiske bedriften med alle de flotte kollegaene frem til hundreårsjubileet i 2022 og videre derfra er en stor ære som jeg er ydmyk og fryktelig stolt over å få muligheten til, sier Elisabeth Hunter. 

Hunter (50) er utdannet siviløkonom ved University of Strathclyde, Glasgow, Skottland, med spesialisering innen markedsføring og sosialøkonomi. Hun har også et Senior leadership program fra University of Nottingham, England i 2010. Hunter har tidligere hatt mellomlederstillinger innen markedsføring og produkt i Nycomed Pharma AS. Hun har også hatt lederstillinger i Alliance UniChem Norge AS (senere Boots), blant annet som administrende direktør.