Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter
Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari
Microsoft Edge
Vi ønsker deg velkommen igjen.
/lar-om-vin
Hopp til hovedinnhold [Accesskey 's']
Hopp til hovednavigasjon
Hopp til bunnmeny med kontaktinformasjon
Tilbake til forsiden
Søk varer
Start søk i nettsiden
Skriv inn et ord du ønsker å søke etter
Butikker
Les og lær
Publikasjoner
Mat og drikke
Lær om vin
Lær om øl
Vinkurs
Video
Samfunnsoppdrag
Samfunnsoppdrag
Bærekraft
Bærekraft
Min side
Mine lister
0
Kr 0,00
Handlekurv
Vis menyen
Min side
Mine lister
Butikker
Les og lær
Publikasjoner
Mat og drikke
Lær om vin
Lær om øl
Vinkurs
Video
Samfunnsoppdrag
Samfunnsoppdrag
Bærekraft
Bærekraft
Rødvin
Hvitvin
Rosévin
Musserende vin
Øl
Brennevin
Sterkvin
Alkoholfritt
Perlende vin
Fruktvin
Se flere
Alle varer
Rødvin
Hvitvin
Rosévin
Musserende vin
Øl
Brennevin
Sterkvin
Alkoholfritt
Perlende vin
Fruktvin
Sider
Sake
Mjød
Aromatisert vin
Nyheter
Gavekort
Gaveartikler og tilbehør
Forsiden
Lær om vin
Lær om vin
Vin fra kalkrike områder
Smaken av vulkaner
Slik velger du rett rosévin til sommermaten
Svaret er muscadet!
Slik førebur du innkjøp av vin
Årgang 2015 i Tyskland
Kan det blandes til det bedre?
Klassisk vin krever litt, men gir mye tilbake
Margaret River er noe for seg selv
Loire - årgang 2014 og 2015
Sukker og kalorier i vin
Verdens vindruer
Alto Piemonte – historien, området og vinene
Tyskland 2014 - en årgang med store forskjeller
Vinbegreper - vinfaglig ordliste
2013 er en god årgang for både røde og hvite viner fra Burgund
Friuli – landskapet, vinene, druene og historien
Kva er i vinen?
Vinlandet Austerrike
Hva er en god årgang?
Når vinen ikke er som den skal
Hvordan lages rødvin?
Hvordan lages hvitvin?
Slik lages rosévin
Det er enkelt å starte sin egen vinklubb!
Lagring av vin
Slik lages musserende vin
Skal det være en gave?