Tilbake
Lanseringer

Slik fungerer spesiallanseringene

Vinmonopolet lanserer nyheter i spesialutvalget 12 ganger i året.

Se lanseringskalenderen

Lanseringsdagen i spesialbutikkene

Lanseringsdagen er nyhetene i spesialutvalget kun tilgjengelig ved fysisk oppmøte i spesialbutikkene for vin, øl eller brennevin. Kundesenteret tar ikke imot kundeordre og de setter ikke henvendelser videre til spesialbutikkene denne dagen.

Se oversikten over spesialbutikkene

Lansering i nettbutikken

Dagen etter blir resten av butikkbeholdningen tilgjengelig i nettbutikken for bestilling og avhenting i spesialbutikkene. Samtidig blir varene som er forbeholdt levering til postkontor tilgjengelig for salg. Dette partiet kan ikke kjøpes den første lanseringsdagen.

Om du trenger hjelp med å legge inn en bestilling, tar Kundesenteret imot ordre fra kl. 10:00.

Køordning ved spesiallansering av vin

Det er svært mange som besøker oss når det er lansering av vin i nettbutikken. Vi har opprettet en køordning for å sikre god og stabil drift.

På lanseringsdagen i nettbutikken er nettsidene utilgjengelige for vanlige besøk fra kl. 07:00 til ca kl 10:00. Oppsøker du oss i det tidsrommet får du tildelt kønummer for å slippe inn på nettstedet.

Det er ikke køordning ved spesiallansering av øl og brennevin.

Slik fungerer det 

Kl. 07:00 - 08:02: Vinmonopolet.no sin vanlige side er stengt, og du blir plassert på en venteside. Besøker du oss i det tidsrommet får du utdelt et tilfeldig kønummer når klokken blir 08:02. Tidspunktet har ingen betydning for plasseringen du får i køen.

Når det er din tur, får du tilgang til nettbutikken og kan handle i 15 minutter. Køen kan gå raskt, så følg godt med. Ingen kunder gis prioritering på varer når du har tilgang i nettbutikken. Førstemann som gjennomfører kjøpet får varen.

Slik finner du spesialnyhetene i nettbutikken

Etter lanseringstidspunktet finner du nyhetene i nettbutikken ved å filtrere på følgende måte:
1.    Velg ditt lokale Vinmonopol
2.    Andre valg: Vis bare nyheter
3.    Andre valg: Spesialutvalget