Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.no ikke lenger støtter
Vennligst last ned en av følgende oppdaterte, gratis og gode nettlesere:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari
Microsoft Edge
Vi ønsker deg velkommen igjen.
/mat-og-drikke
Hopp til hovedinnhold [Accesskey 's']
Hopp til hovednavigasjon
Hopp til bunnmeny med kontaktinformasjon
Tilbake til forsiden
Søk varer
Start søk i nettsiden
Skriv inn et ord du ønsker å søke etter
Butikker
Les og lær
Vinbladet
Mat og drikke
Lær om vin
Lær om øl
Samfunnsoppdrag
Samfunnsoppdrag
Bærekraft
Bærekraft
Min side
Mine lister
0
Kr 0,00
Handlekurv
Vis menyen
Min side
Mine lister
Butikker
Les og lær
Vinbladet
Mat og drikke
Lær om vin
Lær om øl
Samfunnsoppdrag
Samfunnsoppdrag
Bærekraft
Bærekraft
Rødvin
Hvitvin
Rosévin
Musserende vin
Øl
Brennevin
Sterkvin
Alkoholfritt
Perlende vin
Fruktvin
Se flere
Alle varer
Rødvin
Hvitvin
Rosévin
Musserende vin
Øl
Brennevin
Sterkvin
Alkoholfritt
Perlende vin
Fruktvin
Sider
Sake
Mjød
Aromatisert vin
Nyheter
Gavekort
Gaveartikler og tilbehør
Forsiden
Mat og drikke
Mat og drikke
Vinmonopolets drikketips til pasta
Lær å lage risotto som i Piemonte
Drikke til hønsefrikassé
Drikketips til chicken tikka
Drikketips til pulled pork
Drikke til thanksgiving
Nyttårsmåltid med og uten bobler
Drikke til coq au vin
Drikke til tapas
Drikketips til meksikansk mat
Polets drikketips til krydret mat
Våre fire beste råd om valg av drikke til mat
Polets drikketips til julematen
Drikketips til fårikålen
Prøv sider til maten!
Vin til laks
Drikke til gravlaks med dillstua poteter
Drikketips til skrei, lever og rogn
Vin til hummer
Polets drikketips til fire skalldyrfavoritter
Drikke til tapas
Polets drikketips til julematen
Øl eller vin til pølser?
Marinaden er viktig for ølvalget
Grill er gøy
Asparges – vårens vakreste eventyr
Drikke til ostefatet
Drikketips til ni klassiske desserter