Våre spesialbutikker: Vin

Tilbake

Våre spesialbutikker: Vin

Vinmonopolets har syv spesialbutikker for vin. Spesialbutikkene fører etterspurte varer av spesielt høy kvalitet.
spesialbutikk-vin-aker-brygge.jpg

Spesialproduktene er tilgjengelig i små partier, de er nyskapende og de skiller seg ofte ut fra hva som ellers finnes på Vinmonopolet. I spesialbutikkene finner kundene klassiske produkter fra tradisjonelle produsenter og områder så vel som mer ukjente produkter fra små produsenter i mindre kjente områder.

Nyhetslanseringer

Spesialbutikkene har seks årlige lanseringer – i 2022 blir det lanseringer i februar, mars, juni, august, oktober og november. Et stort antall produkter lanseres hver gang, men ofte er volumene pr varelinje svært begrenset. Det gjør at spesialslippene har stor pågang fra kunder som ønsker å sikre seg noen av de mest attraktive produktene. Vin er et landbruksprodukt og det dyrkede arealet legger begrensninger på produksjonsvolumet. Det produseres ikke mer vin fra spesielt attraktive områder og vinmarker selv om interessen og etterspørselen på verdensbasis er økende. Dette misforholdet vil forsterke seg i årene som kommer, etter hvert som nye markeder i ulike deler av verden tilgodeses med vin fra produsentenes side. 

Spesialbutikker

I dag har vi sju spesialbutikker på vin:

  • Aker Brygge i Oslo
  • CC-Vest i Oslo
  • Valkendorfsgaten i Bergen
  • Hamar
  • Sandnes Sentrum
  • Sandefjord
  • Valentinlyst i Trondheim

Spesialvin er også tilgjengelig på vinmonopolet.no for bestilling hjem eller på Posten. Du kan også se hvilke produkter som er på lager i den enkelte spesialbutikk, bestille og hente varene i den aktuelle butikken. 

Lanseringer i spesialbutikkene

 Lanseringer 2021

Lanseringer 2020

 

Ta kontakt med [email protected] dersom du trenger informasjon om tidligere lanseringer.