Tilbake

Hva kan vi hjelpe deg med?

Seks dager i uken svarer våre flinke folk på vårt prisvinnende kundesenter deg på alle slags spørsmål om Vinmonopolet og våre produkter. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe!
Malin-på-Kundesenteret-9x6---Erik-Thallaug-1600px-red.jpg
Foto: Erik Thallaug

Når du ringer eller sender en e-post til Vinmonopolets kundesenter får du hjelp av noen av våre aller flinkeste folk. De fleste har lang erfaring fra kundeveiledning i våre butikker, og alle har solid varefaglig kunnskap. Skulle vi mot formodning ikke kunne svare på spørsmålet ditt, kan du være trygg på at Kundesenteret tar saken videre til en av våre eksperter andre steder i organisasjonen, og ikke gir seg før du har fått svar.

Det er ikke uten grunn at Vinmonopolets kundesenter har blitt kåret til ”Årets kundesenter” i Åpen klasse under konferansen Call Center-dagene tre år på rad.

Du når oss på [email protected] eller telefon 22 01 50 00 seks dager i uken: mandag, tirsdag, torsdag og fredag 08 - 18, onsdag 9 - 18, lørdag 09-15.

Hva svarer Kundesenteret på?

Det korte svaret er: Alt som er relatert til Vinmonopolet og produktene vi selger. Det skal faktisk godt gjøres å stille oss et spørsmål vi ikke har hørt før i løpet av de 12 årene vi har veiledet våre kunder til gode drikkevalg og svart på varefaglige spørsmål og spørsmål knyttet til organisasjonen Vinmonopolet.

- Vi får flest spørsmål om valg av drikke til mat, men også mange spørsmål av mer praktisk art som f. eks beregning av hvor mye vin som trengs til et middagsselskap eller en bryllupsfest. Mange ganger får vi spørsmål om å foreslå vin til både fem- og sjuretters middager. Det er spennende utfordringer som er krevende, men veldig artig å jobbe med, sier Nina som er leder for Kundesenteret.

Lik oss på Facebook hvis du vil følge med på stort og smått fra Vinmonopolet: www.facebook.com/vinmonopolet

Kundesenteret hjelper deg med gavekort

Du kan bestille gavekort via Kundesenteret eller i nettbutikken. Gavekortene kan du få tilsendt hjem til deg selv, eller direkte til gavemottakers adresse. Du kan også legge ved en hilsningstekst med gavekortet. Vinmonopolets gavekort kan benyttes i alle våre butikker, nettbutikken og kundesenteret.

Hvis du skal ha mange gavekort anbefaler vi at du tar kontakt med oss på Kundesenteret heller enn i en av våre butikker.