Artikler av Andreas Ingul
Kokk og butikkekspeditør
Kontakt: andreas.ingul@vinmonopolet.no
- Oppskrifter
Har gow - dumpling med reker og shitake
- Vin fra Frankrike
Vin fra Rhône
- Oppskrifter
Asiatisk ribbe
- Oppskrifter
Ribbe med rødkål, surkål og grove medisterkaker
- Oppskrifter
Skinnstekt røye med kaviarsaus og crudité
- Vin fra Rhône
Vin fra Sør-Rhône
- Oppskrifter
Stekt torskefilet med soyasmør og brent blomkålkrem
- Oppskrifter
Gyoza med svin og reker
- Oppskrifter
Siu mai - åpen dumpling med lam
- Oppskrifter
Gyoza med svin
- Oppskrifter
Rakfiskrøre med potetsveler
- Oppskrifter
Nøttestek med steinsoppsaus
- Oppskrifter
Multekrem
- Oppskrifter
Bakt kveite med trøffeltang og vongole
- Oppskrifter
Porchetta med salsa verde og polenta
- Artikler
Utviklet vin til mat
- Oppskrifter
Pinnekjøtt med kålrotstappe
- Oppskrifter
Grønn ertersuppe med krabbe og fransk karri
- Oppskrifter
Hvaltartar med søl- og østersemulsjon
- Oppskrifter
Shoyu ramen
- Vin fra Rhône
Vin fra Nord-Rhône
- Oppskrifter
Spaghetti med vongole
- Vinland og -områder
Vin fra Østerrike
- Oppskrifter
Fårikål
- Oppskrifter
Helstekt kalkun med stuffing
- Oppskrifter
Soppsuppe
- Oppskrifter
Svinenakke med sidersaus
- Oppskrifter
Pasta amatriciana
- Oppskrifter
Omelette Norvégienne
- Oppskrifter
Hvitvinsaus
- Oppskrifter
Skorsonerrot med hollandaise, trøffel og skorsonerrotchips
- Artikler
Hele dyret - fra hodet til hale
- Oppskrifter
Xiao long bao - suppedumpling
- Oppskrifter
Skogsopprisotto
- Oppskrifter
Stekt vårkylling med morkelsaus
- Oppskrifter
Dampet torsk med sandefjordsmør
- Oppskrifter
Karamellpudding med krem
- Oppskrifter
Consommé royal
- Oppskrifter
Oppskrift på dim sum og dumplings
- Oppskrifter
Tarte Tatin med plommer
- Drikke til mat
Drikke til pasta
- Oppskrifter
Blåmuggostkrem med pepperkaker og kirsebærsorbet
- Oppskrifter
Ravioli med spinat og ricotta
- Artikler
Rått, kokt eller stekt - hva betyr det for drikkevalget?
- Oppskrifter
Riskrem med akevittflamberte kirsebær
- Drikke til mat
Grevinnen og hovmesteren: Menyen med drikkeforslag
- Oppskrifter
Lammekrone med pepper- og armagnacsaus